Iedereen heeft wel eens hulp nodig


clock

Soms zijn er van die momenten dat u handen te kort komt. Een dag heeft maar 24 uur maar zelfs dát is nog niet genoeg om die takenlijst eindelijk eens af te werken. Bekend scenario?
Doe dan vooral waar u zelf goed in bent en wat u zelf wél wilt doen. De rest kunt u aan mij uitbesteden!

Externe ondersteuning biedt u als ZZP’er, éénmanszaak, handelsonderneming, maatschap, vereniging of stichting bovenal voordelen in verhouding tot de kosten. Hulp inschakelen als u door de bomen het bos niet meer ziet, is juist een teken dat u hart heeft voor uw bedrijf. U wilt een aantal zaken gewoon graag goed geregeld hebben, zonder daar zelf naar om te hoeven kijken.

Door mij in te zetten als flexibel inzetbare ondersteuner hoeft u geen personeel in dienst te nemen en daarmee geen dure werkgeverslasten te betalen en kunnen werkzaamheden uitbesteed worden zoals u dat uitkomt: dagelijkse ondersteuning, project-ondersteuning of incidentele ondersteuning, vanaf één uur tot meerdere (dag)delen per week. Zo kunt u de tijd die u overhoudt, besteden aan zaken waar u goed in bent, of (ook wel eens fijn) eindelijk eens een avond lekker niets doen.

Er zijn nog meer voordelen:

  • U betaalt alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren
  • U betaalt geen bemiddelingskosten (zoals bij uitzendbureaus)
  • U hoeft u geen werkplek ter beschikking te stellen

Uiteraard worden alle werkzaamheden alleen met uw akkoord uitgevoerd, u kunt rekenen op mijn betrokkenheid, discretie en persoonlijke maar nuchtere kijk op de zaak.