Teksten schrijven, corrigeren en controleren


teksten scrijven controleren corrigeren …. Hoe zat dat ook alweer met “d”, “t” of “dt”?
…. Waar moet nou die punt of komma?
…. Welke boodschap wil ik overbrengen op mijn lezer?
…. Hoe schrijf ik aansprekende en zoekmachinevriendelijke tekst voor mijn website?

Het is nog lastig genoeg om in woorden precies uit te drukken wat u bedoelt. De juiste spelling, grammatica en zinsopbouw is niet altijd even makkelijk maar tegelijkertijd is een goede en foutloze tekst wel uw visitekaartje voor de buitenwereld!

U kunt met correcte en prettig leesbare tekst een goede eerste indruk maken.

Komt dat even goed uit dat Daan’s heel goed is in teksten schrijven (en ook nog eens heel erg leuk vindt om te doen!).

Teksten corrigeren en redigeren

U heeft zelf een tekst geschreven maar wilt graag dat er nog eens kritisch naar gekeken wordt. Ik redigeer uw tekst, zodat uw boodschap goed over komt. Ik haal de fouten eruit, en zorg voor een goede opbouw en structuur. De inhoud blijft overeind, maar uw tekst wordt leesbaar, effectief en begrijpelijk.

Teksten schrijven

Uw boodschap helder en duidelijk verwoord, zonder poespas en passend bij u en uw onderneming. Ik kan uw boodschap treffend voor u verwoorden in een tekst die prettig leest, uw doelgroep aanspreekt en, vanzelfsprekend, geen spel- en stijlfouten bevat.

U kunt mij voor verschillende soorten opdrachten inzetten. Van webteksten schrijven en redigeren tot de teksten voor brochures en flyers, maar ook nieuwsbrieven, persberichten en teksten voor advertenties.

Heeft u er behoefte aan dat iemand uw tekst nog eens helemaal doorleest en voorziet van correcties en suggesties ter verbetering (tekstcorrectie)?  Of aan de hand van uw input korte en bondige teksten maakt voor uw website, flyer, folder of (nieuws)brief?

Dan bent u bij Daan’s aan het juiste adres!