Transparante en duidelijke prijzen, daar hou ik van! U ook?

Ondersteuning hoeft echt niet duur te zijn. Duidelijke prijzen en eenduidig uurtarief, zodat u snel weet waar u aan toe bent.
Bereken zelf uw voordeel!


prijzen en tarief

Ondersteuning & Marketing

Daan’s hanteert voor ondersteunende diensten bij zowel werk op afstand als op locatie een vast uurtarief van € 40,- exclusief 21% BTW. Als er binnen een straal van 10 kilometer op locatie wordt gewerkt, neem ik de reiskosten voor eigen rekening. Netjes toch?

Uiteraard is er in overleg ook een prijsafspraak mogelijk. Dit is onder andere afhankelijk van:

  • De omvang en duur van de opdracht
  • Het niveau van de opdracht
  • De locatie van de opdracht.

Website nodig?

Een duidelijke en mobielvriendelijke website maak ik voor u in het gebruikersvriendelijke WordPress. Afhankelijk van de wensen, kan dit al vanaf € 450,- exclusief 21% BTW.

prijzen en tarief

Teksten

Voor het maken van websiteteksten, teksten voor brochure, flyer of nieuwsbrief, hanteer ik een richtprijs (afhankelijk van de mate van research) van € 50,- per 400 woorden, exclusief 21% BTW.
Teksten voor websites worden altijd zoekmachinevriendelijk geschreven zodat de website goed vindbaar wordt. Da’s mooi meegenomen!

Goed om te weten: een goede webpagina telt maximaal 400 woorden in verband met de leesbaarheid en om de aandacht van de lezer vast te houden.

Vragen?

Als u eerst eens wilt overleggen wat de mogelijkheden zijn, kom ik graag naar u toe om samen de wensen in kaart te brengen zodat u zo snel mogelijk weet waar u aan toe bent. Neemt u gerust contact op wanneer het u uitkomt.