Projectondersteuning


U heeft een project bedacht waar u mee aan de slag wilt, maar wat komt er bij kijken en hoe kan dit gestructureerd uitgevoerd worden?projectondersteuning steenwijk Hieronder vindt u voorbeelden van werkzaamheden waarbij projectondersteuning door Daan’s wel eens heel handig kan zijn!

  • Organiseren van vergaderingen of bijeenkomsten (van het regelen van een locatie tot het verzorgen van de vergaderstukken).
  • Ondersteuning bij evenementen; als spin-in-het-web kan ik met u meedenken over locatie, inhoud en uitvoering. De werkzaamheden die hierbij horen, neem ik van u over.
  • Opstellen draaiboeken; om alle processen goed in kaart te brengen, en stap voor stap uit te voeren tot een succesvol geheel.
  • Ondersteuning projectorganisatie; reguliere secretariële taken bijvoorbeeld het beschrijven van procedures en werkprocessen voor bijvoorbeeld kwaliteitsbeleid
  • Bijhouden projectplanning; op regelmatige basis controleer ik of alle onderdelen die een project tot een goed eind brengen, volgens schema verlopen. Waar nodig kan Daan’s tijdig signaleren en aansturen.
  • Beursdeelname: u wilt aan een beurs deelnemen, hiervoor zijn zaken als reservering, standaankleding, presentatie en promotie belangrijke zaken om te regelen. Door mijn ruime ervaring weet ik dat dit tijdig geregeld moet zijn om goed voor de dag te komen. Als u door tijdgebrek hier niet aan toekomt, kan ik alles voor u uit handen nemen zodat een succesvolle beursdeelname gegarandeerd is.

Zo zijn er nog veel meer dingen te bedenken die onder de noemer projectondersteuning vallen. Zoekt u hulp bij het realiseren van uw project of plan? Neem gerust contact met mij op, dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

 

Leuk project bedacht, maar wat komt er veel bij kijken! Hulp is erg welkom, om ruimte in m’n hoofd te houden.