Informatie en contact


Ondernemen wordt weer leuk! Daan’s ontzorgt en ondersteunt. Benieuwd naar een unieke samenwerking? Neem contact op voor meer informatie.

Daans Tekst en Papierwerk
Vredenburg 150
8341 RT Steenwijkerwold
M: 06 – 15 57 77 39
E: info@tekstenpapierwerk.nl

Klik hier om mij direct een e-mail te sturen

Of neem contact op via onderstaand formulier:

Daans Tekst en Papierwerk

Dit ben ik dus, Daniëlle van Wijngaarden. Een aanpakker, houdt van eigenheid en een directe benadering, spontaan, is een doorzetter met 15 jaar werkervaring in allerhande branches, zowel commercieel als non-commercieel.

Mijn visie?
Tijdens mijn werkzame leven in loondienst, viel het me op dat administratie en communicatie bij veel ZZP-ers, eenmanszaken, verenigingen en stichtingen een ondergeschoven kindje is. Mijn kwaliteiten liggen daar juist wél. Mijn doel is allerhande ondersteunende diensten aan te bieden en werk uit handen te nemen zodat u zich volledig kunt richten op uw hoofdzaken. U moet 7 dagen per week 24 uur per dag op mij terug kunnen vallen door bewezen betrouwbaarheid, professionaliteit, persoonlijk en informeel contact en een transparante prijs-kwaliteitverhouding.

Ik bied ondersteuning aan ondernemers in de regio Steenwijk, Wolvega en Meppel.  Zo blijft het dichtbij en vertrouwd en kan ik snel bij u zijn wanneer dat nodig is.

Bij de Kamer van Koophandel sta ik ingeschreven onder nummer 60408421.

Mijn algemene voorwaarden kunt u hier bekijken (voor print, webdesign & media)